fbpx

Legyen tiéd az Aranycsapat!

Ez a könyv azokat a sikeres személyzetkiválasztási és személyzetkezelési eszközöket adja részletesen és nagyon gyakorlatiasan a vezetők kezébe, amelyekkel képesek lesznek gyorsan és jól kiválasztani, valamint a legrövidebb időn belül posztra is helyezni új munkatársakat.

Pontos és részletes megoldásokat kapnak arra vonatkozólag is, hogy hogyan lehet a személyzetet egyéni alapon és csoportosan is tartósan, hosszútávon motiválni, továbbá hogyan lehet termelővé tenni és igazi értékként kezelni őket.

Napjainkban a cégvezetők egyik legnagyobb gondja, a stabil, becsületes és kompetens személyzet hiánya. Manapság a legtöbb vállalkozás ettől a problémától szenved.

Pedig az emberek alapvetően jószándékúak és optimális körülmények között többnyire arra törekednek, hogy megfeleljenek a munkaadók által elvárt követelményeknek.

Egy jó vezető irányítása és törődése mellett ráadásul még hihetetlen teljesítményekre is képesek.

Ismerek olyan vezetőket, akik átlagos képességű munkatársakból is kiváló teljesítményű, sikeres csapatot kovácsoltak, és nagyon sok olyan munkatárssal találkoztam már, akik többnyire maguktól is elvégzik mindennapi feladataikat.

Jó velük együtt dolgozni, könnyű őket irányítani és viszonylag kevés utasításra és ellenőrzésre van szükség ahhoz, hogy tartósan kiemelkedő teljesítményt nyújtsanak.

De hol vannak ezek a vezetők? És hol találunk ilyen munkatársakat?

Ez a könyv azért íródott, hogy úgy tekintsünk az alkalmazottakra, mint alapvető értékre.

Ezen a területen nagy eredményeket csak úgy lehet elérni, ha képesek vagyunk hatékonyan felkutatni és tudatosan kiválasztani a legjobb jelölteket. És ha már van jó alapanyagunk, akkor viszont segítenünk kell nekik abban is, hogy gyorsan be tudjanak tanulni új munkakörükbe, hogy minél előbb stabilnak és értékesnek érezzék magukat.

Egy vállalkozás sikerének mértékét nagymértékben a személyzet kompetenciája és hajlandósága határozza meg.

Tudatos vezetői működéssel, emberséggel és törődéssel könnyen megnyerhetjük munkatársaink őszinte támogatását, együttműködését.

Meg fogja látni, hogy százszorosan megtérül majd a befektetett energiája és a hegyet is eltolják majd Önnek. Még az is megeshet, hogy kérnie sem kell.

Ráadásul még sokkal jobban is fogja érezni magát.

Barátsággal:
Laczkó Péter

Kosár