fbpx

Komplex személyzetkiválasztási szolgáltatás

63 500 Ft

Leírás

Duplikációs teszt:

(Csak a Komplex személyzetkiválasztási szolgáltatás részeként szolgáltatjuk.)
Nagyon sok vezető szembesült már olyan helyzettel, hogy egy utasítását a munkatársai félreértették és ebből később komoly problémája származott. Ráadásul a legtöbb esetben a vétkes munkatárs megesküdött az életére, hogy ezt a rossz utasítást kapta tőle. A Duplikációs teszt a személy környezetére vonatkozó megértését vizsgálja. Ha utasítást adunk valakinek, akkor egyáltalán nem mindegy, hogy a személy mit ért meg belőle, vagy mennyire érti félre a szavainkat és a szándékainkat. Ez a teszt pontosan megmutatja, hogy mennyire van szétszóródva valaki figyelme, vagy mennyire képes az illető odafigyelni arra, amit csinál.

Komplex személyzetkiválasztási szolgáltatás:

A Komplex személyzetkiválasztási szolgáltatás célja, hogy jelentős mértékben meggyorsítsuk a személyzetkiválasztási procedúrát, és a gyakorlatban is segítsük az ügyfeleinket az értékes munkatársak kiválasztásában azáltal, hogy személyesen is részt veszünk a kiválasztásban. Ez minden vezetőnek komoly segítség, ha biztosan megtaláljuk a számára az értékes jelölteket és még időben kiszűrjük azokat, akiket nem szabad felvenni, mert biztos, hogy nem fognak hozzájárulni a vállalkozás sikerességéhez. A Komplex személyzetkiválasztási szolgáltatás a Képességi-, az IQ- és a Duplikációs tesztekből áll, de ezen felül a megbízó igényeit pontosan felmérve elvégzünk egy teljesen objektív, professzionális állásinterjút is a jelöltekkel, továbbá leellenőrizzük és hitelesítjük a jelölt referenciáit is.

A Komplex személyzetkiválasztási szolgáltatás a Személyzetkiválasztási Központunkban történik. A megbízóval előzetesen elvégzett részletes interjú alapján elvégezzük mindhárom tesztet, valamint a professzionális állásinterjút. Az ellenőrzött és hitelesített referenciákat követően részletes tájékoztatást adunk a megbízónak a jelöltekről, feltüntetve azt is, hogy javasoljuk-e a jelöltet felvételre vagy sem.

A Komplex személyzet kiválasztási szolgáltatás díja: 50.000 Ft + ÁFA/fő