fbpx

Hogyan építsünk fel egy támogató menedzsmentet? – Laczkó Péter online előadása

Ha rendkívüli célokat akar elérni, akkor rendkívüli emberekre van szüksége. Közepes képességű, vagy képzetlen vezetőkkel sohasem lesz képes nagy dolgokat megvalósítani.

A vállalkozások fejlődésének a kisformátumú emberek a legnagyobb gátjai.

Amikor egy nagyobb méretű vállalkozás fontosabb részlegeinek éléről hiányoznak a hozzáértő és megbízható vezetők, akkor egyetlen ember már képtelen lesz arra, hogy egymaga irányítson egy egész szervezetet.

Hiába próbál jelen lenni mindenütt és odafigyelni egyszerre mindenre, a létfontosságú vezetői kontroll pergő homokként fut ki az ujjai közül.

Mindent irányítani akar, de valójában semmit sem irányít.

Egyszemélyes vezetéssel át lehet élni győztes pillanatokat és el lehet érni kisebb piaci sikereket. De amikor a vezetés terhe csupán egyetlen ember vállára nehezedik, lehetetlen átlépni egy bizonyos szervezeti nagyságrendet.

Stabil és lojális menedzsment nélkül egyszerűen képtelenség elérni a viszonylag problémamentes szervezeti működést.

  • Hogyan fogjunk hozzá egy támogató menedzsment felépítéséhez?
  • Milyen szempontok alapján tudjuk kiválasztani a vezetői pozícióra méltó, nagyformátumú embereket (gyémántokat a kavicsok közül)?
  • Hogyan építsük fel őket úgy, hogy legalább olyan jók legyenek, mint mi,  vagy még jobbak?

Csak egy kompetens menedzsment támogatásával leszünk képesek arra, hogy hozzánk méltó nagyságrendekben és távlatokban gondolkodjunk.

Ebben a nagyon izgalmas előadásban Laczkó Péter szervezetfejlesztési specialista, vezetőképző coach és tréner részletesen bemutatja Önnek, hogyan kell felépíteni egy támogató menedzsmentet.

Az előadás díja: 10 000Ft

Kosár