fbpx

A legsúlyosabb vezetői hibák – Laczkó Péter online előadása

Tudatos vezetés hiányában egy bizonyos méret felett szinte minden szervezet elkezd szétesni. Vállalkozások esetében ezt növekedési fájdalomnak nevezzük.

Nagyon szomorú jelenség, hogy a cégvezetők gyakorlatilag teljesen függetlenül attól, hogy termelő vagy szolgáltató céget vezetnek, a világ minden táján ugyanazokat a klasszikus vezetői hibákat követik el.

Vezetői tudás nélkül, ösztönös döntésekkel csak a legritkább esetben képes valaki egy nagyobb létszámú szervezetet sikeresen és eredményesen vezetni.

Így, ha nem akarjuk, hogy a vállalkozásunk elszakítson minket a családunktól és felőrölje az energiáinkat, akkor nem marad más megoldás, minthogy kénytelenek leszünk megtanulni a cégvezetés legfontosabb szabályait.

Ehhez pedig ismernünk kell azokat a legsúlyosabb vezetői hibákat, amelyeket érdemes a vezetésünk kapcsán bölcsen elkerülni.

Melyek a legsúlyosabb vezetői hibák?

Ebben a nagyon izgalmas előadásban Laczkó Péter szervezetfejlesztési specialista, vezetőképző coach és tréner részletesen bemutatja Önnek azokat a legsúlyosabb vezetői hibákat, amelyeket a vezetők akarva-akaratlanul, de rendszeresen elkövetnek.

Az előadás díja: 10 000Ft

Kosár