fbpx

A Forrás

Soha ne a kudarctól féljen, hanem a meg nem élt élettől!

Az igazi életet a hétköznapokban kell jól megélni, nem csak kivételes pillanatokban, a hétvégékre vagy az ünnepekre várva.

Ezt a könyvet kizárólag azzal a szándékkal írtam, hogy segítsek az embereknek kitörni a szürke hétköznapok mindennapi egyhangúságából.

Szeretnék utat mutatni a számukra, hogy mindannyian visszanyerjék azt a velük született, végtelen belső teremtő energiát, amellyel gyermekkorukban még képesek voltak szinte bármit elérni, amit csak akartak.

Ez a könyv egy új életszemlélet és egyben egy útmutatás is arra, hogyan éljük meg tartalmasan és boldogan a mindennapjainkat.

Kijelöli azt a keskeny de biztos ösvényt, amelyen tudatosan járva nagyon sikeres, tartalmas és a környezetünk számára is hasznos életet lehet élni.

Ebből a könyvből megtudhatja, hogy egy szürke és unalmas élet helyett hogyan élje meg boldog felnőttként újra, gyermekkora varázslatos és izgalmakkal teli színes világát.

Azoknak szól, akik tartalmas és kiegyensúlyozott életre vágynak és ezért hajlandóak tenni is valamit.

Ha Ön semmi mást nem tesz, mint, hogy elkezdi követni, és a mindennapi életében lépésről-lépésre alkalmazni azokat az életre vonatkozó törvényeket, amelyeket ebben a könyvben megtalál, teljes bizonyossággal tudom, hogy sokkal tartalmasabbá és sikeresebbé válik az élete.

Egy sikeres és boldog élet megteremtésének képessége ott  van Önben is.

Újra felélesztheti és tudatosan életben is tarthatja az Önben mélyen szunnyadó kristálytiszta teremtő erőt, amellyel sikeressé tud válni, és elég erős és stabil is tud maradni ahhoz, hogy az életében elkerülje a kudarcokat, vagy ha kell, gyors és biztos kiutat találjon a problémák útvesztőiből.

Tegyen meg ennyit önmagáért.

Így képes lesz arra, hogy szinte bármilyen célt elérjen és egy jóval  magasabb életszínvonalon éljen.

Őszintén remélem, hogy tudok segíteni abban, hogy újra visszataláljon régi önmagához.

Bízom benne, hogy Ön is megleli a saját útját.

Ha e könyv hatására csak egy kicsit is jobbá válik az élete, én már elértem amit akartam.

Kosár