fbpx

Rólunk

A Lawrence & Bennet Zrt. cégvezetők és vezetők képzésére szakosodott vezetőképző központ, ahol Európában egyedülálló módon, gyakorlatban képeznek cégtulajdonosokat, vezetőket.

2013-ban, nem sokkal a cég megalapítása után az év leggyorsabban fejlődő vállalkozása díjjal kitüntetették ki a cégünket és már az első évben megkaptuk a Modell of Admin Know-How díjat, amelyet egy nagyon magas rangú los angeles-i nemzetközi cégminősítő szervezet ítéli oda azoknak vállalkozásoknak, amelyek teljes mértékben a saját gyakorlatukban alkalmazzák a standard menedzsment technológiát.

Hiszünk abban, hogy Magyarországot egy jobb és élhetőbb hellyé lehet tenni azáltal, hogy a magyarországi kis és középvállalatok vezetőit megfelelő szervezési, vezetési és személyzetkezelési tudással vértezzük fel.


Ha összehasonlítunk egy ugyanolyan méretű ausztriai és magyar vállalkozást, akkor megdöbbenve tapasztaljuk azt a tényt, hogy a magyar cégek az ausztriai cégekhez képest csak 45%-os hatásfokkal működnek. Ennek érezzük a gazdasági hatásait.

Ülhetünk ölbe tett kézzel enyhítő intézkedésekre, pályázati forrásokra várva, de ettől még nem lesz szervezettebb és hatékonyabb a vállalkozások működése.

A gazdasági versenyt nem csak egymással, hanem az Unió vállalkozásaival is vívjuk, így nem engedhetjük meg magunknak azt, hogy a magyar gazdaság termelésének legjavát nyújtó kis és középvállalkozások vezetői ne váljanak profikká.

Ebben tudunk tényleges, gyakorlati és hathatós segítséget nyújtani azoknak, akik nem csak külső forrásokra várnak, hanem olyan vállalkozásokat építenek, amely generációkon keresztül magas szintű megélhetést biztosít a munkatársaiknak, a beszállítóiknak és természetesen az ügyfeleiknek is.

 Egy sikeres cégvezető magas életszínvonalat képes biztosítani a munkatársainak és a tágabb környezetének is.


Célunk, hogy Magyarországot egy jobb, élhetőbb és gazdaságilag kiszámíthatóbb hellyé tegyük.

Ezt a magyarországi kis és középvállalkozások vezetőinek képzésén és gyakorlati segítésén keresztül tudjuk sikeresen megvalósítani.

Jelenleg is több, mint száz cégtulajdonost, cégvezetőt és középvezetőt képzünk, akik egyre stabilabbá és eredményesebbé válnak, továbbá sok százan látogatnak el rendszeresen különböző  előadásainkra és rendezvényeinkre is.

Ügyfeleink bizalma és barátsága minden nap elkísér, sikereik pedig további kemény munkára inspirálnak minket.

Munkánk eredménye:

Magas szintű szervezési és vezetési tudással rendelkező sikeres, független cégtulajdonosok és vezetők, akik bármilyen helyzetben képesek megvalósítani az álmaikat.

Tulajdonosi célokat és stratégiákat alkotó, támogató, tudatos menedzsmenttel rendelkező tulajdonosok és felső vezetők, akiknek már nem kell részt venniük a vállalkozásuk operatív vezetésében.

Szolgáltatásainkat lezárt, kimagasló sikereket elérő cégvezetők serege, akik jó példát mutatnak a környezetükben és aktívak a szélesebb körű társadalmi felelősségvállalásban is.

 

Laczkó Péter

30 éve vagyok aktív vállalkozó.
Szervezetfejlesztési konzultáns, motivációs specialista, vezetőképző coach és tréner vagyok, továbbá vállalati stratégiák, értékesítési és logisztikai rendszerek kidolgozásának a szakértője.
Komoly gyakorlati tapasztalat alapján, a cégvezetőkkel szorosan együttműködve segítek józan, egyszerű és jóval eredményesebb működéseket a gyakorlatban is bevezetni a vállalkozásaikba. 
Nemcsak idehaza, hanem a határon túl is Szerbiában, Romániában, Montenegróban és Ukrajnában segítem a vállalkozókat céljaik eléréseben. 

 

Laczkó Eszter

15 éve dolgozom saját vállalkozásban HR, pénzügy és egyéb adminisztrációs területeken.
A Lawrence & Bennet Zrt. pénzügyi vezetője vagyok, szolgáltatási koordinátor, illetve munkatárs képességi tesztelemző.
Én gondoskodom arról, hogy az ügyfelek a megbeszélt időpontokra megérkezzenek a szolgáltatásainkra és olyan kimagasló háttérszolgáltatást kapjanak, hogy minden figyelmükkel és energiáikkal a képzéseikre tudjanak koncentrálni. Így a szükséges változásokat mihamarabb a gyakorlatban is be tudják vezetni a vállalkozásaikba.

Juhász Edit

A Lawrence & Bennet Zrt. HR vezető és Kereskedelmi vezető akadémiáját vezetem.
HR posztra képzési gyakorlati tréner, személyzet kiválasztási és munkatárs képességi tesztelemző vagyok.
Közel másfél évtizedes kiemelkedő és széleskörű tapasztalatra tettem szert a HR területen a személyzet kiválasztás, személyzetkezelés, valamint a hatékony teljesítmény mérés területén.

Krajcsovszky Arnold

25 éve vállalkozó.
Menedzser szakmérnök.
Szervezetfejlesztési konzultáns.
Folyamatirányítási szakértő.
Vezetőképző coach és tréner.
Termelő cégeknél képes vagyok nagyságrendekkel megnövelni a hatékonyságot és az eredménytermelő képességet!
A termelésben dolgozó vezetőkkel és a munkatársakkal szorosan együttműködve, a gyakorlatban veszek részt a szükséges termelésjavító változások cégre és termelésre szabott kidolgozásában, valamint a folyamatokat javító intézkedések és rendrakások tényleges fizikai bevezetésében.