fbpx

Térítésmentes Céganalízis teszt

A Céganalízis teszt nagy segítség minden vezetőknek, mivel nemcsak precízen és pontosan feltérképezi a vállalkozások valódi értékét és erősségeit, de segít feltárni a cégekben azokat a belülről sokszor nem látható kritikus területeket is, amelyek a szervezetek fejlődése során a vezetők elől eddig el voltak takarva, vagy csak rejtve maradtak, így veszélyt jelenthetnek a cégek számára.

Nincs több találgatás! Nincs több bizonytalanság!
Most felszínre kerülnek azok a negatív tényezők, amelyek a háttérbe húzódva akadályozzák a cég fejlődését, vagy alattomban őrlik fel a vezetőjét, mivel ezek a folyamatos stressz valódi rejtett forrásai.

A Céganalízis teszt pontosan megmutatja, hogy mely területeken és miért veszítenek a vállalkozások az eredményeikből. Ezek alapján pedig már sokkal könnyebbek a vezetői döntések, mivel most végre tisztán látható, hogy hol rejtőznek az igazi problémák. Így a vezetők a tüneti kezelések helyett, most már konkrét lépéseket tudnak tenni ezek megakadályozására.
A teszt többek közt rávilágít arra is, hogy mely területeken és hogyan kell fejleszteni a vállalkozást, hogy az sokkal sikeresebb és eredményesebb legyen.

A teszt 100 kérdésből áll. Kitöltése nagyjából 15-20 percet vesz igénybe.
A Céganalízis teszt kiértékelése szervezetfejlesztési szakértőnk segítségével, egy rövid, személyes konzultáció keretében történik.

A Céganalízis teszt térítésmentes szolgáltatás, és nem jár semmilyen jövőbeli kötelezettséggel.
Elsődleges célja a hazai vállalkozások külső, független szakértői nézőpontokkal történő folyamatos segítése, hogy a cégvezetők pontos és tiszta képet kaphassanak a vállalkozásaikról, hogy azokat jóval sikeresebben és eredményesebben tudják vezetni.

Kitöltési Útmutató

A Céganalízis teszt teljesen ingyenes!

A teszt közben 100 darab állítással fog találkozni, melyekre az alábbi három lehetséges választ adhatja:

I: igen-t, vagy legtöbbször igent jelent

T: talán-t, vagy bizonytalant jelent

N: nem-et, vagy legtöbbször nemet jelent

Válaszait jelölje be az eyes kérdések melleti körökbe. Ügyeljen arra, hogy megértsen minden állítást, és ha szükséges olvassa újra. Minden sorban kötelező a válaszadás! Ne időzzön sokat egy kérdésnél, azonnal válaszolja meg ahogy megérti és menjen tovább! Ha a múltat figyelembe véve a válasz más lenne, mint a jelent tekintve, akkor kérem, hogy a jelen helyzetnek megfelelően válaszoljon! A teszt kiértékelése minden esetben személyesen történik. A teszt kitöltését követően munkatársunk meg fogja keresni Önt, hogy egyeztessenek egy megfelelő időpontot az értékelésre!

Az összes kérdés kitöltéséhez görgessen mindig lefelé. A kitöltés asztali gépen javasolt.