Slideshow

Növekvő ügyfélkör, nagyobb nyereség, jó munkatársak

Ezen az Üzleti Klubon sok új kapcsolattal fog gazdagodni és megismerhet egy olyan szakértőkből álló csapatot, akik egyenként több, mint 10 éves tapasztalattal rendelkeznek az ügyfélhiány, a pénzhiány, a szűkülő piac, a külső körülmények és a jó munkaerő hiányának kezelésében.

Referenciák

Kötetlen hangulat

Ingyenes kapcsolatépítés és ügyfélszerzés

Üzleti Klub

A Lawrence & Bennet Üzleti Klubja kifejezetten úgy lett felépítve, hogy a résztvevők egy-két rövid és gyakorlatias előadás után teljesen kötetlen módon tudjanak kapcsolatot építeni a résztvevőkkel. Nincs előre lefektetett szabály az ismerkedésre. Mindenki a saját kedve és belátása szerint építheti a kapcsolatait.

Az előadók és a szervezők is arra törekednek, hogy minden résztvevő jól érezze magát. A sokszor fergeteges hangulat mellett sokkal könnyebb kapcsolatokat építeni és nem mellesleg egy ilyen rendezvény a nagyszerű ötletek szülőhelye is.

Előadók

Nem csak oktatják, de maguk is sikeresek benne

Üzleti Klub

Előadóink és tanácsadóink egyenként több, mint 10 éves tapasztalattal rendelkeznek a magyar vállalkozásokkal kapcsolatban az egyéni vállalkozásoktól egészen a több milliárdos vállalatokig.

Minden Üzleti Klub-on egy-két előadást hallgathatnak meg a résztvevők teljesen ingyenesen. Az előadások témáját minden alkalommal a résztvevők egy kérdőív kitöltésével választják meg.

Gyakorlatiasság

Száraz elméletek helyett, működőképes alkalmazhatóság

Üzleti Klub

A Lawrence & Bennet csapata hiszi, hogy a magyar vállalkozásoknak olyan segítségre van szüksége, amit könnyedén a gyakorlatba lehet átültetni és annak rövid időn belül ténylegesen mérhető és kimutatható eredménye lesz.

Több éves tapasztalatainkból olyan működőképes megoldások és használható eszközök születtek, amiket különféle programokon és képzéseken adunk át az ügyfeleinknek és segítünk beültetni a gyakorlatba.

Az Üzleti Klub-on megtudhatja, hogy az évek alatt felhalmozott gyakorlati tudást hogyan foglaltuk össze és rendszereztük úgy, hogy bárki számára megérthető és alkalmazható legyen.

Kapcsolatok

Új partnerek, új ügyfelek, új ötletek

Üzleti Klub

Egy-egy Üzleti Klub-on átlagosan több, mint 4000 db névjegykártya cserél gazdát.

Minden résztvevő megkapja elektronikus formában a jelenlévők adatait. Így szinte mindenkivel kapcsolatba lehet kerülni még akkor is, ha nem sikerült mindenkitől névjegykártyát begyűjteni.*

Képzés

Hatékony segítség, kimutatható eredmények

Üzleti Klub

A Lawrence & Bennet olyan képzésekkel rendelkezik, amik kifejezetten a jelenlegi magyar vállalkozásokra lett szabva. Ezeken a programokon olyan gyakorlatias és használható információkat adunk át a vállalkozás management terén, amikkel számokban is kimutatható eredményeket lehet elérni. Ezeket az Alapköveket ma már több száz vállalkozó használja sikeresen.

Az Alapkövek 28 programról még több információt az Üzleti Klub-on vagy kollégánknál Hefner Ildikónál lehet szerezni.

Főszervező

Szenczi Judit
szenczi.judit@lawrence-bennet.com
+36 20 778 9460

Az Üzleti Klub menete

Üzleti Klub Budapest

2016 április 6.

Lurdy-ház Rendezvényközpont
1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 12-14. I. emelet

16:00 - Kapunyitás, a regisztráció megkezdése
17:00 - Előadás: A piacszerzés hat szabálya.
Előadók: Laczkó Péter és Vörös Szilva
19:00 - Kötetlen beszélgetés és kapcsolatépítés

A Lawrence & Bennet 20:30-ig biztosítja a helyszínt a résztvevőknek!

Lurdy-ház

Kiállítói asztal

Foglaljon magának egy saját promóciós asztalt az Üzleti Klubra!

Az Üzleti Klub sikerének egyik kulcsa az, hogy megfelelő mennyiségű vállalkozó vegyen részt rajta, akikkel sok-sok üzleti kapcsolatot lehet kialakítani. Éppen ezért megalkozzunk egy lehetőséget, amit bárki kihasználhat.

Most akár Ön is vásárolhat kiállítói asztalt**, amire az előadás ideje alatt kiteheti bemutató termékeit, promóciós anyagait és ezeket a helyszínen értékesítheti is.

Amennyiben érdekli Önt ez a lehetőség, akkor kérem írjon kollégánknak és meg fog kapni minden szükséges információt.

10.000 Ft / asztal

Szenczi Judit
szenczi.judit@lawrence-bennet.com
+36 20 778 9460

* Csak előzetes hozzájárulás után kerül bármilyen adat kiküldésre. Erről a programon írásban kell nyilatkozni. A résztvevői címlistát kizárólag a nyilatkozatot kitöltőknek küldjük ki. Amennyiben arról rendelkezik, hogy az adatai ne szerepeljenek ebben a listában, úgy a címlistát nem tudjuk biztosítani.

** A Lawrence & Bennet Company Management Group Zrt. fenntartja a döntési jogot arra, hogy kinek biztosítja a kiállítói asztalt a saját rendezvényein. A kiállítói asztalt indoklás nélkül megtagadhatja. Ebben az estben ha történt befizetés az összeget teljes egészében visszautalja.