Rólunk

A Lawrence & Bennet Zrt. cégvezetők és vezetők képzésére szakosodott vezetőképző központ, ahol Európában egyedülálló módon, gyakorlatban képeznek cégtulajdonosokat, vezetőket.

2013-ban, nem sokkal a cég megalapítása után az év leggyorsabban fejlődő vállalkozása díjjal kitüntetették ki a cégünket és már az első évben megkaptuk a Modell of Admin Know-How díjat, amelyet egy nagyon magas rangú los angeles-i nemzetközi cégminősítő szervezet ítéli oda azoknak vállalkozásoknak, amelyek teljes mértékben a saját gyakorlatukban alkalmazzák a standard menedzsment technológiát.

Hiszünk abban, hogy Magyarországot egy jobb és élhetőbb hellyé lehet tenni azáltal, hogy a magyarországi kis és középvállalatok vezetőit megfelelő szervezési, vezetési és személyzetkezelési tudással vértezzük fel.


Ha összehasonlítunk egy ugyanolyan méretű osztrák és magyar vállalkozást, akkor megdöbbenve tapasztaljuk azt a tényt, hogy a magyar cégek az ausztriai cégekhez képest csak 45%-os hatásfokkal működnek. Ennek érezzük a gazdasági hatásait.

Ülhetünk ölbe tett kézzel enyhítő intézkedésekre, pályázati forrásokra várva, de ettől még nem lesz szervezettebb és hatékonyabb a vállalkozások működése.

A gazdasági versenyt nem csak egymással, hanem az Unió vállalkozásaival is vívjuk, így nem engedhetjük meg magunknak azt, hogy a magyar gazdaság termelésének legjavát nyújtó kis és középvállalkozások vezetői ne váljanak profikká.

Ebben tudunk tényleges, gyakorlati és hathatós segítséget nyújtani azoknak, akik nem csak külső forrásokra várnak, hanem olyan vállalkozásokat építenek, amely generációkon keresztül magas szintű megélhetést biztosít a munkatársaiknak, a beszállítóiknak és természetesen az ügyfeleiknek is.

 Egy sikeres cégvezető magas életszínvonalat képes biztosítani a munkatársainak és a tágabb környezetének is.


Célunk, hogy Magyarországot egy jobb, élhetőbb és gazdaságilag kiszámíthatóbb hellyé tegyük.

Ezt a magyarországi kis és középvállalkozások vezetőinek képzésén és gyakorlati segítésén keresztül tudjuk sikeresen megvalósítani.

Jelenleg is több, mint száz cégtulajdonost, cégvezetőt és középvezetőt képzünk, akik egyre stabilabbá és eredményesebbé válnak, továbbá sok százan látogatnak el rendszeresen különböző  előadásainkra és rendezvényeinkre is.

Ügyfeleink bizalma és barátsága minden nap elkísér, sikereik pedig további kemény munkára inspirálnak minket.

Munkánk eredménye:

Magas szintű szervezési és vezetési tudással rendelkező sikeres, független cégtulajdonosok és vezetők, akik bármilyen helyzetben képesek megvalósítani az álmaikat.

Tulajdonosi célokat és stratégiákat alkotó, támogató, tudatos menedzsmenttel rendelkező tulajdonosok és felső vezetők, akiknek már nem kell részt venniük a vállalkozásuk operatív vezetésében.

Szolgáltatásainkat lezárt, kimagasló sikereket elérő cégvezetők serege, akik jó példát mutatnak a környezetükben és aktívak a szélesebb körű társadalmi felelősségvállalásban is.

 

Hefner Ildikó

  • Személyzetkiválasztási és munkatárs képességi teszt elemző specialista.
  • Több mint 7000 munkatárs képességi teszt elemzést és tesztértékelést szolgáltatott az ügyfelei részére.
  • Értékesítési szakértő.
  • Értékesítési, posztra képzési gyakorlati coach és tréner.

 

Laczkó Péter

  • 23 éve aktív vállalkozó.
  • Szervezetfejlesztési konzultáns.
  • Motivációs specialista.
  • Vezetőképző coach és tréner.
  • Vállalati stratégiák, értékesítési és logisztikai rendszerek szakértője.

Laczkó Péter nemcsak idehaza, hanem a határon túl is segíti a vállalkozókat a céljaik eléréseben.

Itt éppen a vajdasági magyaroknak tart egy lenyűgöző előadást, melyről a Pannon RTV is beszámolt:

2018.03.14. – Miért lennénk olcsóbbak?