Munkatárs képességi teszt

A Munkatársi tesztelemzés egy 280 kérdésből álló tökéletesre fejlesztett kérdőív, amelyet a cég kulcsemberei szoktak kitölteni.

Ennek a tesztnek az a célja, hogy feltárja és pontosan megmutassa a munkatársak erős és gyengébb pontjait, valamint azokat a területeket is, amelyek személyenként fejlesztésre szorulnak.

A teszt pontosan megadja azokat a területeket és konkrét okokat, amelyek megnehezítik a mindennapi munkavégzést. 

Választ kap arra is, hogy mely területeken és milyen problémák kezelésében segítheti a munkatársai működését, hogy a munkájukban sokkal hatékonyabbak és sikeresebbek legyenek. 

 

Jelentkezem
Az elemzések során felszínre kerülnek azok a problémák, valamint a már régebb óta fennálló akadályok és egyet nem értések, amelyek a kollégák többségét zavarják.
A tapasztalatok ugyanakkor gyakran azt mutatják, hogy a cégtulajdonos vagy az ügyvezető  gyakran nem is tud arról, hogy milyen hiányzó vagy zavaró tényezőket látnak a munkatársak. Ez jelentősen rontja a hatékonyságot. 
 
A Munkatársi tesztelemzés során több olyan globális hiányosság vagy szervezetlenség is előbukkan, amely gátolja, vagy lassítja a működési folyamatokat és csökkenti a vállalkozás eredményességét. 
 
Ezeket az problémákat legtöbbször orvosolni lehet és általában mindenki számára nagy megkönnyebbülést hoznak.
 
A Munkatársi tesztelemzés egy teljesen cégre és személyre szabott, nagyon eredményes szolgáltatás.
 

Sikerek

 • Cégméregtelenítő szeminárium.
  Több olyan információt kaptam, amivel én is elősegíthetem, hogy igazi csapattá váljunk. Nem a többiekre várni, hanem példát mutatva előre menni. Óriási fontosságot nyert a dicséret jelentősége. Az itt elhangzó infók az élet minden területén megállják a helyüket (magánélet, család, gyerekek, párkapcsolat). Ha igazi csapattá válunk, mert az itt elhangzottakat bevisszük a cégünkbe, akkor mi leszünk Magyarország legjobb fogtechnikája.

  Tamási Krisztina

 • Cégméregtelenítő szeminárium.
  Visszanyertem a hitem a vállalkozásommal kapcsolatban. Bázist kaptam a változás könnyebb átviteléhez és természetesen ismét (már többször) felismertem, hogy sokkal többet kell dicsérnem. Kisimulnak a problémák, előremutató újítások kerülnek bevezetésre. Sokkal nagyobb lesz az összhang, az egyetértés. Megalapoztuk egy csapat létrejöttét. Köszönöm szépen! Peti nagyon ügyes!

  Paulinyi Endre

 • Cégméregtelenítő szeminárium.
  Segített a tréning megérteni és megerősíteni bennünk bizonyos dolgokat. Építő ötleteket adott. Várom már, hogy kipróbálhassam őket a gyakorlatban. Javuló dolgok bevezetésében bízom, pozitívan állok a cég dolgai mellett.

  Kirják Gergő

 • Vezetői Mesterkurzus.
  “Évekig halogattam, hogy a képzéseitekre eljárjak, mert az időre fogtam. Butaság volt! Pétert régóta ismerem. Egyenes, korrekt embernek ismertem meg. Előadásmódja magával ragad. Köszönöm!
  Előadásaitokra szeptembertől járni fogok! B.Z.”

  Balogh Zoltán

 • Értékesítési stratégia kidolgozása konzultáció.

  Egy nagyon alapos, pontosan kidolgozott tervet készítettünk, dolgoztunk ki a mai napon két projektre is. Valamint az ELEBE(?) kiállításra teljes kidolgozott kész stratégiával rendelkezünk most már.
  Elképzelésem sem volt, hogy mit tegyünk a kiállításon, most két koncepcióval és jó érzéssel veszek részt majd a jövő heti kiállításnál.
  Köszönöm a segítséget!
  Most már tudom, hogy felvettem az értékesítői kalapot, a soha nem fáradok el kalappal, és decemberre megvan a tervezett árbevétel növekedés.
  Ma azt kaptam, amit vártam, egy remek stratégiát!

  Köszönöm! :)

  Lehoczki Anna

 • Vezetői Alapkövek program, Egyedi konzultációk
  Fogászatunk kb másfél éve dolgozik együtt a Lawrence and Bennett konzultáns céggel.
  A statisztikáink nagyon jól reagáltak arra, hogy megfogadtuk a kapott tanácsokat!!!
  Rendkívül gyakorlatias, azonnal használható tanácsokat kapunk.
  Semmi elméleti szövegelés, sok év tapasztalatán alapuló ésszerű tanácsokat kapunk, ráadásul zseniális, sokszor rendkívül humoros előadásmódban!!!

  Köszönöm szépen, Várhalmi Ildikó

  Várhalmi Ildikó

 • Vezetői Mesterkurzus.
  A Mesterkurzus gyökeres szemléletváltás, gyakorlati-vezetői tudást, és számtalan katartikus „aha”élményt adott. Laczkó Péter, a Mester a 4 nap alatt szuggesszíven és sikeresen ötvözte a management technológia elméletét,az óriási tárgyi tudást és tájékozottságot a csoportnak.
  Tiszta szívemből kívánok sok sikert a Lawrence Bennett összes munkatársának és köszönöm Péternek az élményt.

  Tóth Zsuzsanna

 • Értékesítési tréning.
  “Olyan értékesítési technológiát ismertem meg, ami után biztos vagyok benne, hogy nagyon sikeres leszek, és abban is, hogy még a férjemen is fogom tudni alkalmazni. T.K.”

  Takács Krisztina

 • Vezetői Mesterkurzus.
  “Nagyon nagy érdeklődéssel vártam a képzés időpontját! Nap mint nap tudást szomjazva ültem a kurzuson! Lehengerlő előadásokon vettem részt, s tudásszomjam egyre nőtt! Sok kérdésemre kaptam választ az üzleti élet sok területén általános és speciális kérdésekben! Ha most kellene döntenem, megint mennék és azonnal minden hasonló kaliberű barátomat is vinném magammal! Tisztelettel, V.Z. “

  V.Z.

 • Vezetői Mesterkurzus
  "Kedves Peti. Még egyszer meg szeretném köszönni, fantasztikus előadás volt. Más emberként tértem haza, köszönöm neked. A családban kezdtem a változást, és a fiúknak is vázoltam ezt-azt. Az apám megkönnyezte, és azt mondta ezekre a szavakra vágyott az életben. " Üdv.: Melánia

  Melánia, Szerbia

 • Értékesítési stratégia kidolgozása. Egyéni konzultáció.
  Elkészült a terv a saját márkás termékek beszerzésre. Össze lett állítva a beszerzéshez szükséges célok, tervek, a megvalósítási lépések, valamint a stratégia a tárgyalásokhoz. Peti végig lelkesített.
  Bőséges árrést várok és ezáltal stabil háttérrel működő cég leszünk.

  Fényes Csaba

 • Vezetői Mesterkurzus.
  Nagyon nagy érdeklődéssel vártam a képzés időpontját.
  Nap mint nap szomjazva ültem a kurzuson. Lehengerlő előadásokon vettem részt, s tudás szomjam egyre nőtt. Sok kérdésre kaptam választ az üzleti élet sok területén általános, s specifikus kérdésekben. Ha most kellene döntenem azonnal részt vennék a képzésen megint és minden hasonló kaliberű barátomat is vinném magammal.

  Varga Zoltán

 • Vezetői Mesterkurzus.
  Enélkül a Mester Kurzus nélkül nem lenne szabad megengedni,hogy elindítsanak vállalkozásokat,működtessenek cégeket.

  Makk Piroska

 • Vezetői Mesterkurzus.
  A képzés ráébresztett, hogy ki vagyok valójában, és mire vagyok képes.
  Ráébresztett, hogy korlátokban gondolkodtam. Motivációt kaptam a cég felvirágoztatására.
  Számos hasznos vezetői eszközt kaptam.

  D.K.

 • Vezetői Mesterkurzus.
  Pár mondatban sajnos képtelen vagyok értékelni.
  Péter előadásmódja az első perctől az utolsóig lenyűgözött. Természetesen rengeteg hasznos információt és remélem egyben tudást is kaptam, amit már holnaptól “aprópénzre” válthatok.
  Köszönöm a lehetőséget.

  Kerekes Zoltán - PRS Plusz Vagyonvédelmi Kft.

 • Vezetői Mesterkurzus.
  Számos hasznos ötletet, eszközt és motivációt sikerült elsajátítani a vállalkozás további vezetéséhez. Bízunk abban, hogy ezekkel sikerül kedvezőbb irányba terelni vállalkozásunkat.

  K.D.

További vélemények

Jelentkezem