Motiváció a gyakorlatban

Kedves Olvasónk!

Ebben a számunkban ígéretünk szerint maradunk a motiváció témakörénél. Mielőtt azonban belemélyednénk ebbe az igen izgalmas anyagba, szeretnénk beszámolni egy szép eredményről. Minden hónap első szerdáján tartjuk a Cégvezetők Országos Üzleti Klubját. Ezeken a rendezvényeken a színvonalas és tartalmas előadásokon kívül át szoktuk adni az elismeréseket, okleveleket azoknak az ügyfeleinknek, akik valamilyen nagy szolgáltatást zártak le nálunk. Itt több száz cégvezető jelenlétében elismerjük teljesítményüket és egyúttal lehetőséget kapnak arra is, hogy bemutassák cégüket, beszámoljanak sikereikről.

A képen Kovács Gábor a Tenkes Csárda tulajdonosa veszi át elnökünktől, Vörös Szilvától az okleveleit. Gábor Rendkívüli gasztronómiai élménnyel ajándékozza meg Harkányban a vendégeit. Nem kérdés, hogy Magyarország legtehetségesebb és legjobb vendéglátói közé tartozik. Aki volt már olyan szerencsés, hogy vendégként megfordult a Tenkes Csárdában, az pontosan tudja, hogy miről beszélünk.

Szervezetfejlesztési konzultációt, Vezetői hatáshelyzet kezelést és Vezetői kommunikációs tréninget végzett nálunk. Kimagasló teljesítményére nagyon büszkék vagyunk. 

Közös munkánk öröme sokáig elkísér és további kemény munkára inspirál bennünket.

Eredménye pedig látható és és érezhető lesz a még magasabb szintű vendéglátásban és a cég eredményeiben is.

 

Vissza