KASZA TAMÁS: SZELLEMI GRAVITÁCIÓ

Emlékszem egy 2008-as konferenciára, amely az első tíz nagyobb létszámú előadásom egyike volt kizárólag vállalkozóknak! Amikor a konferáló felemelt engem a bemutatásnál hirtelen csend lett a teremben. Igaz csak nyolcvanan voltak, de annyira izgultam, mintha ötszázan ültek volna ott. Már nem volt visszaút, tehát tennem kellett azért, hogy megfeleljek az elvárásoknak. Vettem egy nagy levegőt, és elkezdtem az előadásomat. Amikor véget ért az előadás, az egyik résztvevő odajött hozzám, és feltett nekem egy kérdést: Mond Tamás, hogy lehet az, hogy amikor beléptél a színpadra, azt éreztem, hogy számomra ez egy nagyon fontos előadás lesz? Azt éreztem, hogy figyelnem kell rád, hogy amit elmondasz, az az életemet nagyban befolyásolja. Erre én azt feleltem, hogy ez nagyon egyszerű dolog, én az Első Benyomás Mestere vagyok!

Igen, én vagyok az Első Benyomás mestere, amiről most mesélni fogok. Hogyan lehetsz TE is az ELSŐ BENYOMÁS MESTERE!

HOGYAN LEGYÉL POZITÍV?

Minden honnan azt hallod, hogy gondolkodj pozitívan! Önmagadról, az életedről, a karrieredről. Rengeteg ezzel kapcsolatos könyvet olvastál el, rengeteg CD-t hallgattál meg, de ha még mindig nem vagy elégedett a FELLÉPÉSEDDEL, amivel az ELSŐ BENYOMÁSODAT a karriered és az életed építésre fordítod, akkor most figyelj:

A POZITIV szó eredete mutatja az utat: ponare = megteszem. Vagyis azt mondhatjuk, hogy akkor lesz jó az első benyomásod, ha Te megteszed az első lépést! Nem csak beszélsz, álmodozol, vagy meditálsz a dolgokról, hanem MEGTESZED ezeket!

Az élért eredményeid hatására, egy olyan aura vesz majd körül, ami azt üzeni majd az embereknek, hogy Te megtetted! Az eredmények úgy alakítják át a személyiségedet, hogy sugározni fogod pozitívan a magabiztosságot! Kezd kicsiben, és tegyél meg sikeresen egyre többet!

A CSELEKVÉSEK EREJE

Ismeritek azt a mondást: „Aki nem tudja tanítja, aki tudja csinálja.” Aki nem tudja csinálja, az csak programozza az univerzumot, ahelyett hogy felkelne a székből, és neki állna tenni a sikerért! Ha még nem tudnátok az univerzum a CSELEKVÉS előtt hódol be! A kívánságokat nem teljesíti!

Határozott döntésre van szükség, és határozott cselekvésre. Ha valamit képes vagy eldönteni, és megcsinálni, akkor azon a területen ki fog épülni az ÖNÉRZETED, az ÖNBIZALMAD és a MAGABIZTOSSÁGOD!

 

További információ: www.kaszatamas.hu

 

 

Vissza