Ha igazán mestere akarsz lenni az értékesítésnek, akkor menj a Comline-ba!

A Comline múltja, jelene és jövője szinte teljesen összefonódik az értékesítők professzionális szintű képzésével. A cég tulajdonosa, Nagy Béla, több, mint 20 éve sikeres értékesítő, és eredményes értékesítési vezető. Személyesen évi több száz, összesen már sokezer értékesítési tárgyaláson van túl. Ehhez jön még a keze alatt dolgozó és sikeressé váló értékesítő kollégáinak megszámlálhatatlanul sok tárgyalása, melyeket vezetőként elemzett és értékelt ki.

Ezt a nemzetközileg is kiemelkedő mennyiségű tapasztalatot sikerült az elmúlt években olyan módon összefoglalni és gyakorlatias képzéssé formálni a Comline tanácsadóinak és értékesítési trénereinek, hogy azt bárki sikeresen elsajátíthassa. Az eredmény egy olyan képzési rendszer lett, ami a kezdő szinttől indulva is el tud juttatni egy értékesítőt a professzionális értékesítési szaktudásig, de a már sok éve, vagy akár több évtizede sikeresen értékesítők tudását is tovább képes fejleszteni, megerősítve az esetleges gyengébb láncszemeket.

Emellett a rendszernek részét képezik speciális értékesítési problémák kezelésére szolgáló tréningek és egyéni képzési programok is. Ilyen például a hideghívás tréning, vagy másképp fogalmazva, a telefonos időpont egyeztető képzés, ami azoknak segít, akik telefonja hajlamos időnként „tonnás súlyúvá” nehezülni... Vagy ott van az értékesítők önbizalom tréningje, ami egy nap alatt képes sok értékesítő karrierjét megváltoztatni azáltal, hogy helyreteszi náluk a motiváció és a hozzáállás kérdéseit. Végül pedig minden értékesítő számára lehetőség van elvégezni a Comline speciális kommunikációs tréningjét, ami valójában egy értékesítő „turbózó” program, ahol bárki megszerezheti azt az energiát és belső tartást, amelyek segítségével az értékesítési technikák használata könnyeddé és igazán élvezetessé válhat.

Ez a repertoár már önmagában is különlegessé teszi a Comline-t az értékesítési tréningek területén. De ami teljesen egyedi a Comline képzéseiben, az a könnyű érthetőség, a logikusság, a gyakorlatiasság, és az elmélyült tanulmányozás olyan ideális elegye, ami valóban értékesítési karriereket változtat meg. A sikerbeszámolók százai alapján az sem ritka, hogy a képzési programok hatásai nem korlátozódnak az értékesítési munkára, hanem a résztvevők életének több más területe is jelentős fejlődésen megy keresztül, legyen az a párkapcsolatuk, vagy az egyéni közérzetük és boldogság szintjük javulása.

Csak az elmúlt tizenöt évben, tízezernél is több értékesítő végezte el sikerrel a Comline különböző értékesítési képzéseit és tréning programjait. Ezek az értékesítők együttesen sok milliárd forinttal több eladást értek el, minden évben, jelentősen hozzájárulva ezzel a magyar gazdaság fejlődéséhez. Egyéni szinten nézve pedig, még a már eleve sikeres, kiemelkedő teljesítményeket nyújtó értékesítők is képesek voltak 30-40%-kal megnövelni eladásaikat a képzésük lezárását követő hónapokban. Nem ritka azonban a Comline végzettek körében a 250-300%-os növekedés sem az értékesítési statisztikák tekintetében. Például a pénzügyi közvetítő és alkuszcégek toplistáit rendszeresen vezetik Comline végzett pénzügyi tanácsadó értékesítők.

Összességében elmondható, hogy Nagy Béla az egyik leggyakorlottabb és leghitelesebb értékesítési oktató ma Magyarországon. Azért igazán hiteles, mert napi szinten, a gyakorlatban alkalmazza a saját tanításait. Csinálja, amit tanít, és csak azt tanítja, amit maga is sikerrel használ. A Comline alapelve, ami minden programot áthat, az a működőképes, gyakorlatias tudás.

A Comline értékesítési képzéseken résztvevők tanulnak ugyan néhány hasznos lezárási trükköt és értékesítési technikát is, de ami ezeknél sokkal fontosabb, alapos megértést szereznek a személyközi kommunikáció törvényszerűségeiről, valamint a tárgyalástechnika szabályairól és az emberismeret alapelveiről. Ezek az időtálló ismeretek és a megértés képesek lesznek kisegíteni az értékesítőt bármilyen nehéz helyzetből.

Ha valaki igazán mestere akar lenni az értékesítésnek, akkor mindenképpen érdemes elmennie a Comline-ba egy képzésre!

További információ: https://comline.hu/

 

 

Vissza