Bentragadva a cég alacsony posztjain

Kedves Olvasónk!

Most egy olyan problémával foglalkozunk, amely a legtöbb cégvezetőnek komoly gyötrelmeket okoz. Emiatt áll meg a cégek fejlődése és ettől válnak teljesen nyúzottá a vezetők. Ez a túlterheltség és a stressz egyik fő forrássa, valamint a kiégések egyik alapvető oka.

A magyarországi vállalkozók a teljes lakosság csak néhány százalékát adják.  Mi a Lawrence & Bennet Zrt. tulajdonosai úgy tekintünk rájuk, mint hazánk legtehetségesebb és legbátrabb embereire. Valóban tényleg egy szűk, elit réteghez tartoznak és sajnos igen gyakran válnak a cégük leggyorsabban kopó alkatrészévé, mivel vezetői működésük során sok gyötrelmes állapoton és időszakon mennek keresztül. De miért is akadnak meg a kis és középvállalkozások egy bizonyos növekedési szintnél és miért állnak meg a fejlődésben?

Hogy alakulhat ki az a gondolat bármely ügyvezető fejében, hogy már egyáltalán nem akar továbbnövekedni, már nem is vesz fel több munkatársat, mert így is rettenetesen túlterhelt, ráadásul olyan magasak lettek a költségei, hogy inkább létszámcsökkentésben gondolkodik.

 

Vissza