100% Motiváció

Kedves Olvasónk!

Most egy olyan témakörről fogunk beszélni, amely talán a legfontosabb dolog az emberi kapcsolatok és csoportos együttműködések terén. Gondolom mindannyian egyetértünk abban, hogy a SIKER az egyik legerősebb motivációs tényező. Az eredményes működések, elért célok nagy energiával töltenek fel mindannyiunkat, ráéadásul még további kimagasló teljesítményekre is ösztökélnek.

Ez még ránk, a Lawrence & Bennet Zrt. tulajdonosaira és munkatársainkra is igaz. Ezért mielőtt még belemélyednénk ebbe az igen izgalmas témába, engedje meg nekünk, hogy egy szép eredményünkről tájékoztassuk Önt.  Munkánk értéke kizárólag az ügyfeleink sikereiben mérhető. Így aztán megnéztük, hogy képzéseink, konzultációink hatására milyen eredményeket értünk el náluk. Találomra kiválasztottunk 15 olyan ügyfelet, akik a segítségünket kérték és már legalább egy éve együtt dolgozunk azon, hogy a vállalkozásaikban jobban menjenek a dolgok.

És íme az eredmény:

12 hónap alatt ezeknél az ügyfeleknél összesen 385.999.795 Ft árbevétel növekedést és 19 fő munkatársi létszámnövekedést értünk el. Sikereikhez gratulálunk. Közös munkánk eredménye tovább inspirál minket és, hogy egy Magyarországon élő holland cégvezető barátomat idézzem,

“Szemet kaptunk vérből”.  

 

Vissza