Térítésmentes Céganalízis teszt

A Céganalízis teszt nagy segítséget nyújt a vezetőknek azáltal, hogy pontosan felméri és precízen megmutatja egy vállalkozás erős és gyenge pontjait (pl.: szervezetfejlesztés, tárgyalástechnika, üzleti kommunikáció, vállalkozás fejlesztés, kapcsolatépítés, ügyfél szerzés).

Végül megoldási javaslatokat is kap, (pl.: kommunikációs tréning, üzleti coaching, vezetői coaching, stb). Minden pontot kimutat egy cég életében, amelyek ahhoz kellenek, hogy sikeres vállalkozás váljon belőle.

Feltérképezi a szervezet valódi értékeit és erősségeit, továbbá segít feltárni a cégben azokat a belülről sokszor nem látható kritikus területeket (szervezetfejlesztés, tárgyalástechnika, üzleti kommunikáció, vállalkozás fejlesztés, vezetőképzés), amelyek idáig a vezető elől el voltak takarva, vagy rejtve maradtak, ezért veszélyt jelentenek a cég számára. Így felszínre kerülnek azok a fontos tényezők, amelyek megakadályozhatják a cég további fejlődését és előkerülnek a stressz rejtett forrásai.

Kitöltési Útmutató

A Céganalízis teszt teljesen ingyenes!

A teszt közben 100 darab állítással fog találkozni, melyekre az alábbi három lehetséges választ adhatja:

I: igen-t, vagy legtöbbször igent jelent

T: talán-t, vagy bizonytalant jelent

N: nem-et, vagy legtöbbször nemet jelent

Válaszait jelölje be az eyes kérdések melleti körökbe. Ügyeljen arra, hogy megértsen minden állítást, és ha szükséges olvassa újra. Minden sorban kötelező a válaszadás! Ne időzzön sokat egy kérdésnél, azonnal válaszolja meg ahogy megérti és menjen tovább! Ha a múltat figyelembe véve a válasz más lenne, mint a jelent tekintve, akkor kérem, hogy a jelen helyzetnek megfelelően válaszoljon! A teszt kiértékelése minden esetben személyesen történik. A teszt kitöltését követően munkatársunk meg fogja keresni Önt, hogy egyeztessenek egy megfelelő időpontot az értékelésre!

Az összes kérdés kitöltéséhez görgessen mindig lefelé. A kitöltés asztali gépen javasolt.