Térítésmentes Céganalízis teszt

A Cégeanalízis teszt nagy segítséget nyújt a vezetőknek azáltal, hogy pontosan felméri és precízen megmutatja egy vállalkozás erős és gyenge pontjait. Pl. szervezetfejlesztés, tárgyalástechnika, üzleti kommunikáció, vállalkozás fejlesztés, kapcsolatépítés, ügyfél szerzés.

Végül megoldási javaslatokat is kap, pl. kommunikációs tréning, üzleti coaching, vezetői coaching, stb. Minden pontot kimutat egy cég életében, amelyek ahhoz kellenek, hogy sikeres vállalkozás váljon belőle.

Feltérképezi a szervezet valódi értékeit és erősségeit, továbbá segít feltárni a cégben azokat a belülről sokszor nem látható kritikus területeket (szervezetfejlesztés, tárgyalástechnika, üzleti kommunikáció, vállalkozás fejlesztés, vezetőképzés), amelyek idáig a vezető elől el voltak takarva, vagy rejtve maradtak, ezért veszélyt jelentenek a cég számára. Így felszínre kerülnek azok a fontos tényezők, amelyek megakadályozhatják a cég további fejlődését és előkerülnek a stressz rejtett forrásai.

Kitöltési Útmutató

A Céganalízis teszt teljesen ingyenes!

A teszt közben 100 darab állítással fog találkozni, melyekre az alábbi három lehetséges választ adhatja:

I: Igen-t, vagy legtöbbször igent jelent.

T: Talán-t, vagy bizonytalant jelent.

N: Nem-et, vagy legtöbbször nemet jelent.

Válaszait jelölje be az egyes kérdések melleti körökbe. Ügyeljen arra, hogy megértsen minden állítást, és ha szükséges olvassa újra. Minden sorban kötelező a válaszadás! Ne időzzön sokat egy kérdésnél, azonnal válaszolja meg ahogy megérti és menjen tovább! Ha a múltat figyelembe véve a válasz más lenne, mint a jelent tekintve, akkor kérem, hogy a jelen helyzetnek megfelelően válaszoljon! A teszt kiértékelése minden esetben személyesen történik. A teszt kitöltését követően munkatársunk meg fogja keresni Önt, hogy egyeztessenek egy megfelelő időpontot az értékelésre!

Az összes kérdés kitöltéséhez görgessen mindig lefelé. A kitöltés asztali gépen javasolt.